CorShield® VpCI®-146 papir

CorShield® VpCI®-146 papir
Reciklabilan, biorazgradiv, može se kompostirati, patent na čekanju

OPIS PROIZVODA
CorShield® VpCI®-146 s Eco-Bio™ tehnologijom vrhunski je papir koji sprječava koroziju i primjenjuje se u industriji. Temelji se na Cortecovoj patentiranoj biorazgradivoj tehnologiji za sprječavanje korozije u hlapljivoj fazi te se može kompostirati, što je revolucioniralo način zaštite metala u zatvorenom pakiranju.

Obje strane CorShield® VpCI®- 146 papira nude učinkovitu zaštitu crnih i obojenih metala, tako što su eliminirali potrebu za kupovanjem različitih vrsta papira za različite vrstemetala.Jednostavno  omotajte predmete u papir i preklopite rubove zajedno, po potrebi zalijepite kako biste papir držali na mjestu. VpCI® premaz na  papiru je hlapljiv, tako da dopire do svih metalnih površina unutar pakiranja i time omogućuje potpunu zaštitu od korozije pomoću vrlo tankog, vrlo učinkovitog VpCI® sloja koji ne mijenja izgled proizvoda ili zahtijeva uklanjanje prije daljnje dorade ili uporabe.

CorShield® VpCI®-146 papir izrađen je od 100% recikliranog papira i potpuno se može reciklirati/ repulpirati. Biorazgradiv je i može se kompostirati Sadrži 92% USDA certificiranog sadržaja na biološkoj osnovi i kvalificiran je proizvod prema obveznoj saveznoj inicijativi za kupnju programa USDA BioPreferred® .

PAKIRANJE I SKLADIŠTENJE
Kako biste dobili najbolje  performanse proizvoda, skladištite  ga u originalnom pakiranju, u zatvorenom mračnom prostoru na
40-100 °F (4-38 °C).
Rok trajanja: 2 godine

Tehnički list proizvoda (pdf)

CorShield VpCI-146

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potreban savjet pošaljite upit našim djelatnicima koji će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti!